MusicMix BandDe MusicMix Band is een muziekgroepje dat bestaat uit muzikanten van het Harmonieorkest
Woluwe. Zij zijn intussen reeds tien jaar actief met een dozijn optredens per jaar. Ze werken volgens
het soundmix principe. De begeleiding van de nummers (drum, gitaren, piano...) zijn vooraf
opgenomen en worden bij het optreden gemixt met de verschillende blaasinstrumenten die de
muzikanten bespelen. Het repertoire bestaat uit schlagers, meezingers, dansnummers.

Op ’t goevallend oeitIn 2015 haalden we ze reeds naar Nossegem en toen al bewezen ze dat ze “de ambiance erin kregen”, dit jaar zal dat niet anders zijn.


Deze gasten slagen er gewoon in om een publiek van divers pluimage op te vrolijken en fijne, ongedwongen momenten te bezorgen.Op ’t goevallend oeit kiest voor een nauw contact met het publiek en past zich aan, zoekt telkens opnieuw de weg naar welgemeend plezier

RosebudDeze Zaventemse band is ontstaan als gelegenheidsgroep voor een éénmalig optreden. Ondertussen zijn ze al 5 jaar verder en staan ze garant voor een uurtje ouderwetse Rock&Roll

Mother MercuryMother Mercury, de meest authentieke Belgische Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!
Deze 5 professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.


Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de beste showman die er ooit geweest is. Deze Queen coverband zorgt ervoor dat je dat nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als 'Don’t stop me now', 'Radio GaGa', 'Somebody to love', 'Bohemian Rhapsody' en nog veel meer!

Level 6Level Six is één van de hipste partybands, zoniet DE hipste partyband, van het moment!


Deze feestmakers met oa Jo Hens (Niko uit Familie) &

Katerine Avgoustakis (Winnares Star Acedemy) zorgen samen met 4 topmuzikanten voor top-entertainment, Non-stop hits en de lekkerste/dansbare riffs.

DJ SteffDJ Steff heeft een passie voor sfeer, belichting en muziek gaande van dansklassiekers uit de 80’s, 90’s, 00’s tot de allerlaatste dance-hits. In de 90’s startte deze musiclover met bakken vol vinyl platen in danscafés en discotheken.
Later kwamen evenementenbureaus en bedrijven aankloppen bij DJ Steff voor events. Hij is ook geregeld te zien op publieke events zoals Pop@Park, Moorselse feesten, Tonzentfeesten, Brabantse pijl, en draaide een set in het Sportpaleis – backstage voor Natalia’s albumlaunch. De voorbije jaren werkt Steff geregeld samen met Dr. Fiction, een VJ die zorgt voor leuke beelden, visuals, passende clips bij de verschillende muziekgenres. Gepersonaliseerde berichten of logo’s kunnen geprojecteerd worden of met de multi-kleurenlaser verzorgd worden. Dit alles met één doel voor ogen: happy vibes in de zaal, lachende gezichten, handen in de lucht… Als je voelt dat de mensen samen uit de bol gaan is het geslaagd!


info@dorpsraadnossegem.be

Copyright © All Rights Reserved